Slide background
Mersin Üniversitesi

  Research Assistant Aykut Göktuğ Soylu
users.ozgecmis
:
Department
:
Faculty of Tourism/Department of Gastronomy and Culinary Arts .
Business Address
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Phone
:
+90-324-3610001 .
Internal
:
17621 .
URL
:
.
VCARD
:
Created
:
2017-01-25 16:01:03 .
Last Modification
:
2020-10-15 13:16:43 .
Researcher ID :
Scopus ID :
Orcid ID :
Scholar ID :
h-index :
Publons ID :
Point :

Degree Department/Program Institute Year
0
2015
Master Thesis

1. The effect of perceived restaurant cleaning on customer satisfaction, Supervisor: Dr. Hülya Taştan, Mersin University, Graduate School of Social Sciences, Other Department, Mersin, Turkey, .

Theses_001.pdf

International - Other 100
2018
1. TAŞTAN, H.; SOYLU, A.; DEMİR, Ş. . THE JOURNAL OF ACADEMIC SOCIAL SCIENCES, 2018, 71, 334-349. 100 + 0
10.16992/asos.13690

International - publications.sections.8 75
2019
1. Dönmez, B.; TAŞTAN, H.; SOYLU, A.; YETİM, A. . JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 2019, 7, 751-771. 75 + 0
National - Scientific Book (Excluded Thesis) 0
1. AKDAĞ, G.; SOYLU, A. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, ISBN: 978-605-2323-67-0, Detay Yayıncılık, Number of print: 1, Total Printing Number: , 588 Page, Turkish, Ankara, Turkey, 2018. 0
International - Full text - Oral 990

5. Hilaloğulları, M.; Akdağ, G.; Soylu, A., Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi Üzerine Bir Literatür İncelemesi. VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUM, 2019-04-19, 2019-04-20, Mersin, Turkey, 2019. 200
Scientific_Meetings_002.pdf

4. SOYLU, A.; AKDAĞ, G.; SORMAZ, Ü.; ÖZATA, E., Mersin İlinin Gastronomik Değerlerinin Google Trends Üzerinden Gaziantep ve Hatay İlleri İle Karşılaştırmalı Analizi. The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Futourism 2018, 2018-09-27, 2018-09-29, mersin, Turkey, . 190

3. TAŞTAN, H.; SOYLU, A.; Uygun, A., Uluslararası Fast Food İşletmelerinin Hizmetleriyle İlgili Müşteri Şikâyetleri Üzerine Bir Araştırma. 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Turkey, . 200

2. TAŞTAN, H.; SOYLU, A.; Demir, Ş., Gaziantep ve Hatay İllerinin Gastronomik ve Kültürel Değerlerinin Seyahat Blogları Üzerinden Karşılaştırmalı Analizi. FUTOURISM 2017 - The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 2017-09-28, 2017-09-30, MERSİN, Turkey, . 200

1. AKDAĞ, G.; SOYLU, A.; DEMİR, Ş., GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKLERİNE İLİŞKİN ALGILARI. 1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2017), 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Turkey, 2017. 200
Scientific_Meetings_001.pdf

National - Full text - Oral 200

2. ŞİMŞEK, N.; SOYLU, A.; ÇINAR, B., İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi. 20. Ulusal Turizm Kongresi, 2019-10-16, 2019-10-19, Eskişehir, Turkey, . 100

1. TAŞTAN, H.; SOYLU, A., GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ VE ORGANİK GIDALAR ÜZERİNE MERSİN ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR TUTUM ÇALIŞMASI. 19. Ulusal Turizm Kongresi, 2018-10-17, 2018-10-21, Afyon, Turkey, . 100