Slide background
Mersin Üniversitesi

  Research Assistant Neslihan Şimşek
users.ozgecmis
:
Department
:
Faculty of Tourism/Department of Gastronomy and Culinary Arts .
Business Address
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Phone
:
+90-324 -361 00 01 (17621) .
Internal
:
17621 .
Fax
:
+90-324-361 07 51 .
Alternative e-mail
:
Created
:
2016-12-06 15:57:25 .
Last Modification
:
2020-10-28 10:55:51 .
Researcher ID :
Scopus ID :
h-index :
Publons ID :
Point :

Degree Department/Program Institute Year
BACHELOR GASTRONOMY AND CULINARY ARTS GAZI UNIVERSITY 2015
MASTER OF ART GASTRONOMY AND CULINARY ARTS MERSIN UNIVERSITY 2019
Master Thesis

1. AN EXPLORATORY RESEARCH ON COMFORT FOOD CONSUMPTION IN MERSİN, Supervisor: Dr. Serpil YALIM KAYA, Mersin University, Graduate School of Social Sciences, Other Department, Mersin, Turkey, 2019.

International - Covered by Other International Indexes 1000
2020
5. ŞİMŞEK, N.; SOYLU, A.; ÖZKAYA, F. The Culinary Interactions of the Anatolian and Arabian Peninsula From the Ottoman Empire. SEYAHAT VE OTEL ISLETMECILIGI DERGISI, 2020, 17, 496-508. 200 + 0
http://dx.doi.org/10.24010/soid.725346

Publications_005.pdf

2019
4. ŞİMŞEK, N.; ÇAKICI, A.; YALIM KAYA, S. CONSUMPTION OF COMFORT FOODS: EXAMPLES FROM MERSIN. TURK TURIZM ARASTIRMALARI DERGISI, 2019, 3, 59-65. 200 + 0
http://dx.doi.org/10.26677/tutad.2019.47

2018
3. ŞİMŞEK, N. BEYOND EATING: AN OVERVIEW OF THE CONCEPT OF GASTROPHYSICS. THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH, 2018, 11, 962-969. 200 + 0
http://dx.doi.org/10.17719/jisr.2018.2506

Publications_002.pdf

2. ŞİMŞEK, N.; KAYA, S. A REVIEW ON COMFORT FOOD . ULUSLARARASI SOSYAL ARASTIRMALAR DERGISI , 2018, 11, 776-782. 200 + 0
http://www.sosyalarastirmalar.com/cilt11/sayi58_pdf/6iksisat_kamu_isletme_turizm/simsek_neslihan.pdf

Publications_003.pdf

2017
1. ŞİMŞEK, N.; AKDAĞ, G. INVESTIGATION OF GREEN GENETIC RESTAURANTS WITHIN CONTENT OF SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM. THE JOURNAL OF ACADEMIC SOCIAL SCIENCE STUDIES, 2017, Autumn II, 351-368. 200 + 0
https://www.jasstudies.com/Makaleler/1378704158_25-Yrd.%20Do%C3%A7.%20Dr.%20G%C3%BCrkan%20Akda%C4%9F.pdf

Publications_001.pdf

National - Chapter(s) in Book 250
1. ŞİMŞEK, N.; AKDAĞ, G. Food and Beverage Management, ISBN: 9786052540114, Detay Yayıncılık, Number of print: 1, Total Printing Number: 1000, 720 Page, Turkish, Ankara, Turkey, 2018. 125
https://www.detayyayin.com.tr/urun/class/INNOVAEditor/assets/icindekiler/9786052540114.pdf
2. ŞİMŞEK, N.; SOYLU , A. MANAGEMENT OF HOTEL BUSINES Operational Process and Management ApplicationsS, ISBN: 9786052542989, Detay Yayıncılık, Number of print: 1, Total Printing Number: 2000, 30 Page, Turkish, ANKARA, Turkey, 2020. 125
https://www.detayyayin.com.tr/urun/otel-isletmelerinin-yonetimi-operasyonel-surec-ve-yonetim-uygulamalari#
International - Full text - Oral 930

5. YALIM KAYA, S.; ŞAHİN, E.; DUYMAZ, A.; ŞİMŞEK, N., Kantin Çalışanlarına Göre İlköğretim Öğrencilerinin Okul Kantininden Tüketim Tercihleri: Adana ve Mersin’de Bir İnceleme . 2 . ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2018),, 2018-09-27, 2018-09-29, MERSİN, Turkey, 2018. 130
https://www.futourismcongress.com/ftp/dosyalar/kongre-kitabi-2018.pdf

4. ŞİMŞEK, N.; YALIM KAYA, S., BİREYLERİN RAHATLAMAK VE İYİ HİSSETMEK İÇİN TÜKETTİKLERİ GIDALAR: COMFORT FOOD İÇİN TÜRKÇE TERİM ÖNERİSİ. 4. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU, 2018-07-19, 2018-07-21, KASTAMONU, Turkey, 2018. 200
http://www.turkdunyasiturizmi.com/

3. ŞİMŞEK, N.; AKDAĞ, G., Sürdürülebilirlik ve Yenilik Açısından Farklı Bir Deneyim: Yenilebilir Su Şişeleri. Uluslararası Turizmin Geleceği; İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Turkey, 2017. 200
http://www.futourismcongress.com/ftp/dosyalar/Futourism2017.pdf

2. ŞİMŞEK, N.; TAŞTAN, H.; DÖNMEZ, B., Fonksiyonel Gıdaların Yararlı Bulunması ve Kullanım Sıklığı İlişkisi. Uluslararası Turizmin Geleceği; İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Turkey, 2017. 200
http://www.futourismcongress.com/ftp/dosyalar/Futourism2017.pdf

1. ÇAKICI, A.; ŞİMŞEK, N., Çay ve Kahve Hangi Durumlarda Neden Tüketilir, Hangi Duyguları Çağrıştırır?. VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2017-04-14, 2017-04-15, Gaziantep, Turkey, 2017. 200
https://drive.google.com/file/d/0B575xmidUZI6WTFUd2NoVG1FTUE/view

National - Full text - Oral 100

1. ŞİMŞEK, N.; SOYLU , A.; ÇINAR, B., İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi. 20. Ulusal Turizm Kongresi "Şehir Turizmi", 2019-10-16, 2019-10-19, Eskişehir, Turkey, 2019. 100
https://utk20.anadolu.edu.tr/sayfa/kabul-edilen-bildiriler

National - Manager 100

1. Comfort food for people who live in Turkey, BAP, Project Number: 2018-1-TP2-2834, 9000 TL, Manager, Continue... 100