Sevilla Üniversitesi TTO 'ne Çalışma Ziyareti Gerçekleştirildi

16 Aralık 2015 tarihinde Sevilla Üniversitesi'ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirilmiştir. MTTO adına ziyarete Birim Sorumlusu Doç.Dr. Kasım OCAKOĞLU, Modül-1 Koordinatörü Sertan ÇEVİK, Modül-2 Koordinatörü Mesut UZMAN, Proje Destek Uzmanı Birdal ARSLAN ve Proje Destek Personeli Tuba ŞİMŞEK katılırken Sevilla Üniversitesi TTO adına Clarisa Guerra Guerrero toplantıda yer almıştır.

Sevilla TTO'nun çalışmalarından bahseden Clarisa Guerra Guerrero, teknoloji transfer ofislerinin aslında tüm dünyada ortak problemleri olduğunu vurgulamıştır. Önümüzdeki dönemde özellikle akademisyen eşleştirmesi yapılırken ortak hareket etme kararının alındığı toplantı sonunda bir işbirliği protokolünün hazırlığının yapılması kararlaştırılmıştır.

• 2016-03-31 13:49:13