Uygulamalı Girişimcilik Belgeleri Takdim Edildi

Mühendislik Fakültesi tarafından KOSGEB işbirliğiyle Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerine ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ verildi. Haftada 4 saat olmak üzere toplam 56 saatlik eğitim alan öğrenciler ‘Uygulamalı Girişimcilik Belgesi’ almaya hak kazandı.

Belge almaya hak kazanan 32 öğrenciye; Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akdağlı, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Ünyayar, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları, Kurs Eğitmeni Öğr. Gör. Nihat Doğan’ın katılımıyla, rektörlük binası Senato Odası’nda ‘Uygulamalı Girişimcilik Belgesi’ takdim edildi.

12 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen belge takdiminde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Çamsarı; öğrencilere tanınan bu eğitimin, değerlendirilmesi gereken iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akdağlı, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünyayar ve Kurs Eğitmeni Öğr. Gör. Nihat Doğan destekleri için Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya teşekkür etti.

• 2017-04-12 12:02:21