2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği Açılış Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz ve paydaş kurumlar işbirliğinde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4007-Bilim Şenliği Destekleme Programı kapsamında bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Bilim Şenliği’nin açılış toplantısı yapıldı.

19 Nisan Çarşamba günü rektörlük senato odasında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, Proje Koordinatörü Soner Yurttaş ile paydaş kurum temsilcileri katıldı.

Proje paydaşları içinde; Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Kent Konseyi, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, uluslararası üniversiteler ve bilim merkezleri ile Türkiye’deki üniversiteler ve bilim merkezleri olmak üzere pek çok kurum yer alıyor.

• 2017-04-20 11:11:16