Anamur Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Anamur Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Mezuniyet Töreni, 5 Mayıs 2017 tarihinde yüksekokul bahçesinde düzenlendi. Törene, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul, Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, akademisyenler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan Anamur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, “1995 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan yüksekokulumuzda 20. dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşamaktayız. 22 yıldır çağdaş eğitimin gerektirdiği koşullarda, alanında nitelikli ve sektörünün gerektirdiği öğrenciler yetiştirmekteyiz. Okulumuz özellikle tarım ve turizm sektörlerinin ihtiyaç duyduğu nitelikli personel ihtiyacını karşılamaktadır. Mezunlarımızı sektörde çok iyi konumlarda görmek bizlere ayrı bir gurur vermektedir” dedi.

Törende mezun olan öğrencilere başarı belgesi ve ödülleri takdim edildi. Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.

• 2017-05-10 14:20:53