Doç. Ayşe Yüce’nin Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Doç. Ayşe Yüce’nin akrilik boya ve karışık teknikle yaptığı resimleri sergilendi. 15 Mayıs Pazartesi günü, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen kişisel resim sergisinin açılışına; rektör danışmanları Doç. Dr. Erol Yaşar ve Yrd. Doç. Dr. Barış Buldum, fakültenin öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

7'nci kişisel sergisini açmanın sevincini duyduğunu ifade eden Doç. Yüce, transfer baskı tekniğini kullanarak ve fotoğraflardan yararlanarak yaptığı resimlerde, plastik bütünlüğünü akrilik boyayla sağlamaya çalıştığını söyledi. Doç. Yüce, eserlerinde özellikle Aydıncık ilçesinde bulunan Aynalıgöl Mağarası’ndan yola çıkarak rengi, derinliği ve nesnelerin imgelere dönüşmesini yansıtmaya çalıştığını kaydetti.

20 eserden oluşan sergi, 22 Mayıs Pazartesi gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

• 2017-05-16 09:58:45