Mustafa Baysan Myo Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sonunda mezunlarını geleceğe uğurladı. 17 Mayıs Çarşamba günü Gülnar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, Gülnar Kaymakamlığı önünde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu, İstiklal Marşı'mızın okunması ve çelenk koyma merasimi ile başladı.

Kortej yürüyüşünün ardından Gülnar Kültür Merkez'inde devam eden törene, Gülnar Kaymakamı Ekrem Güngör, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Metin Gübür, Mersin Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mualla Yılmaz ve ilçe protokol üyeleri katıldı. Mezun öğrencilerin heyecanına öğretim elemanları ve aileleri de ortak oldu.

Törende bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hülya Metin Gübür, ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün önemini vurguladı. Nitelikli iş gücünün sağlanması için gençlerin kendilerini yetiştirmekten ve hayat boyu öğrenmekten vazgeçmemelerini tavsiye eden Prof. Dr. Gübür, mezun olan tüm öğrencilere hayat boyu başarılar diledi.

Daha sonra söz alan yüksekokul birincisi Mehmet Savaş da eğitimlerinde emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür ederken, mezun arkadaşlarına başarı dileklerini iletti.

114 öğrencinin diplomalarına kavuştuğu tören, kokteyl ve müzik dinletisiyle sürdü. Mezun öğrenciler, tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.

• 2017-05-18 12:15:55