Üniversitemiz ile Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Arasında İşbirliği

Üniversitemiz ile Girişimci İnsan Kaynakları Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile üniversitemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer ve istihdam etkinliklerinin verimli bir şekilde artırılması, markalaşma ve kurumsallaşmaya yönelik eğitim ve faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

Söz konusu işbirliği protokolü, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada tarafından imzalandı.

10 Ekim Salı günü, Senato Odası’nda gerçekleşen imza törenine ayrıca; İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. İlhan Ege katılım sağladı.

Rektör Prof. Dr. Çamsarı, şehrin dinamikleriyle üniversitenin işbirliği içerisinde olmasının önemine dikkat çekerek bu entegrasyonun sağlanmasında köprü görevini üstlenen Girişimci İnsan Kaynakları Derneği’ne teşekkür etti. Her sektörün kendi alanıyla ilgili okulları sahiplenmesiyle güçlü birliktelikler oluşacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Çamsarı; “Öğrencilerimizin gelecek kaygısını azaltmak için imkânlar dâhilinde ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ile çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Bilimsel bilginin sahaya inmesi için dernek olarak çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada ise konuşmasında “Sektör temsilcileri ile öğrencileri buluşturmak adına yeni bir yazılım üzerinde çalışıyoruz. Yeni yılda aktif hale getirmeyi hedeflediğimiz bu yazılım sayesinde öğrenciler ile sektör temsilcileri aracı olmadan iletişim kurabilecekler. Bu yazılımın öğrencilere ciddi katkılar sağlayacağını düşüyoruz” ifadelerine yer vererek Rektör Prof. Dr. Çamsarı'ya teşekkür etti.

İşbirliği protokol imza töreni, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'ya çiçek takdim edilmesiyle sona erdi.

• 2017-10-10 16:31:59