İnovasyon ve Girişimcilik Konulu Eğitim Verildi

Silifke Meslek Yüksekokulu ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “İnovasyon ve Girişimcilik” konulu eğitim düzenlendi. 8 Kasım 2017 Çarşamba günü gerçekleşen eğitim, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda  yapıldı.

Silifke Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Muhammet Saygın tarafından verilen eğitime, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Silifke Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, işletme sahipleri, girişimci adayları ve üniversite öğrencileri katılım sağladı.

Eğitimde; girişimcilik kişilik özellikleri ve inovasyon kavramının öneminden bahsedilirken, KOSGEB, Kalkınma Ajansları, İŞKUR ve TÜBİTAK gibi girişimciliğin finansmanında etkin rol alan ve girişimciliği özendiren hibe, teşvik ve proje başvuruları hakkında bilgi verildi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar eğitimin ardından yaptığı konuşmasında, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında düzenlenen akademik etkinliklerin Silifke ilçesi için öneminden bahsederek katılımcılara teşekkürlerini iletti.

• 2017-11-10 10:08:34