Rektör Prof. Dr. Çamsarı Gündem’e Konuk Oldu

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Kanal 33 Televizyonu’nun konuğu oldu. Duygu Canova’nın sunumuyla gerçekleşen ‘Gündem’ adlı program, 14 Kasım Salı günü canlı olarak yayınlandı.

Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeler ve üniversitenin gelişimi konularında sorular yönelten Canova, Kızılay Kısa Film Festivali’nde “Yılın Rektörü” ödülüyle onurlandırılan Rektör Prof. Dr. Çamsarı’yı tebrik etti.

Yeni kurulan fakültelerden sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok konunun ele alındığı programda Rektör Prof. Dr. Çamsarı, bilimsel araştırma projelerini ve sosyal sorumluluk projelerini çok önemsediğini belirtti ve milli değerlere sahip çıkan öğrenciler yetiştirme çabasında olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Çamsarı, kente ve ülkeye değer katacak her çalışmaya destek vermek istediğini kaydetti.

• 2017-11-14 13:25:10