Erdemli’de Erasmus Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’nda ‘Erasmus Bilgilendirme Etkinliği’ düzenlendi. Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nde görevli Öğr. Gör. Ayça Uysal Özcan tarafından verilen eğitim, 23 Kasım Perşembe günü gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Ayça Uysal Özcan; öğrencilerin ve personelin Erasmus öğrenim, staj, eğitim alma ve ders verme hareketlilikleri konusunda bilgi aktardı.

Etkinlik kapsamında ayrıca İşletme Bilgi Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Muharrem Talaslıo gerçekleştirmiş olduğu erasmus staj hareketliliğinde yaşadıklarını paylaştı.

37 farklı kurumla Erasmus anlaşması bulunduğunu belirten Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik, etkinliğin sonunda Öğr. Gör. Özcan’a teşekkür belgesi takdim etti.

• 2017-11-28 09:43:32