Otomotiv Bölümü Öğrencileri İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresinde

Fakültemiz Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliğine bağlı Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesinin, 30 Kasım – 2 Aralık 2017 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesinde düzenlediği, IX. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine katıldı.

Kongrenin 1 Aralık Perşembe günü yapılan bölümünü katılan öğrencilerimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında sunulan çeşitli alanlardaki bildirileri izlediler ve hazırlanan posterleri incelediler. Ayrıca, kongre alanında, İSG alanında faaliyet gösteren firmaların açtığı stantları gezen öğrenciler, kişisel koruyucu donanım ürünleri hakkında bilgiler aldılar.

Öğrencilere, düzenleme kurulu başkanlığının hazırladığı kongre katılım belgeleri de takdim edildi. Böylece, bilimsel ve mesleki sorunların konuşulduğu bir ortamda bulunmanın memnuniyetini yaşayan öğrenciler, eğitim hayatından sonraki iş yaşamlarına girişlerinde, bilimsel etkinliklere katılmanın sağlayacağı bir kazanım da elde etmiş oldular.

• 2017-12-11 08:24:32