Maratonun Teşekkür Toplantısı Gerçekleştirildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Mersin Maratonu’nun teşekkür toplantısı düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yaşar’ın da katılım gösterdiği 3. Uluslararası Mersin Maratonu Teşekkür Toplantısı’na; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Mersin Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu, Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, Mersin Serbest Bölge İşletmecisi Genel Müdürü Edvar Mum, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ve sponsor firma yöneticileri katılım sağladı.

20 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Yüksel, 3. Uluslararası Mersin Maratonu hakkında kısa bir bilgilendirme sunumuyla başladı. Akabinde ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından maratonun yürütme kurulu üyelerine teşekkür belgeleri verildi. .

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kenan Tektemur’a, Bilgi İşlem Daire Başkanı Berat Yerman’a, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Hülya Atila’ya, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Sefa Tercan’a, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Bülent Halisdemir’e ve Zabıta Daire Başkanı Mustafa Saçıkara’ya teşekkür belgeleri takdim edildi.

• 2017-12-26 07:57:56