2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

Sevgili Öğrenciler,

2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı ders kaydını yapamayan öğrencilerin oibs.mersin.edu.tr adreslerini kontrol edip ders kayıtlarını belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekmektedir.

Ders Kayıt Başlangıç Zamanı : 15.01.2018

Ders Kayıt Bitiş Zamanı : 19.01.2018

Kayıt Yenileme Tarihleri : 22.01.2018 - 26.01.2018 (Katkı Paylarının Ödenmesi Gereken Tarihler)

Ders Kayıt İşlemleri:

Enstitü öğrencileri ders ön kayıtlarını yaptıktan sonra Danışmanları ders seçimleri onaylayarak ders kayıtlarını tamamlayacaktır.

Enstitü öğrencileri haricindeki öğrencilerimizin Ders Kayıtları önceden olduğu üzere kendileri tarafından yapılacaktır..

Değişen Akademik Takvimdeki tarihler arasında ders kaydını (ders seçimini) yapmış olan öğrencilerimizin seçmiş oldukları derslerde bir değişiklik söz konusu değildir. Bu öğrencilerimizin ders kayıtları sistemde kayıtlı olup, kontrol edilmesinde ve gerekirse yeniden Kaydet tuşuna basarak ders kayıtlarını güncellemelerinde bir sakınca bulunmamaktadır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı ders kayıtları belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.

Öğrenim ücreti, katkı payı ve Materyal ücreti ödeyecek öğrencilerimiz belirtilen tarihler arasında ücretlerini ödemeleri halinde ders kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Öğrenim ücreti, katkı payı ve Materyal ücreti ödemesi gerektiği halde belirtilen tarihler arasında ödeme yapmayan öğrencilerin ders kayıtları iptal edilecektir.

Öğrenim ücreti, katkı payı ve materyal ücreti ödemeleri Tüm Ziraat Bankası bankamatiklerinden sırasıyla Ödemeler->Eğitim->Üniversite Ödemeleri->Mersin Üniversitesi menülerini takip ederek T.C kimlik numaranızı ilgili alana girmek suretiyle yapabilirsiniz. Ayrıca ödemelerinizi Ziraat Bankası internet bankacılığı sistemini kullanarak yapabilirsiniz.

Banka veznelerinden elden yapılan, Ziraat Bankası dışında herhangi bir platformdan EFT ile yapılan ödemeler sisteme yansımayacağından ödeme işleminiz kabul edilmeyecektir.

• 2018-01-04 10:10:51

Güncel Duyurular