MEÜ. Turizm Fakültesi Haber Bülteni (4. Sayı)

Sevgili mezunlarımız, öğrencilerimiz ve turizm sektörünün değerli paydaşları,

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi ailesinin büyümesiyle beraber okulumuzda yaşanan önemli gelişmeleri ve mezunlarımızla ilgili haberleri sizlerle paylaşmak amacıyla hazırlamaya başladığımız bültenimizin dördüncü sayısı ile sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yılda 2 kez yayınladığımız bültenimizde, Fakültemiz ve mezunlarımız ile ilgili yaşanan önemli gelişmeleri sizlere ulaştırabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Dördüncü sayımızda 28-30 Eylül, 2017 tarihleri arasında ilk kez düzenlediğimiz Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi, Travel Turkey İzmir Fuarı ve Emitt Fuarı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüzün etkinlikleri, Turizm Rehberliği bölümümüzün gezi ve etkinlikleri ile ilgili haberler başta olmak üzere Fakültemizde yaşanan önemli haberler yer almaktadır. Öte yandan önümüzdeki yıl ve dönem içerisinde gerçekleştirilecek olan bazı etkinliklerimize ilişkin bilgilendirmeleri de yine bu sayımızda bulabilirsiniz. Yayınlanacak haber bültenleri aracılığıyla ilişkilerimizin gelişmesi dileklerimle. Keyifli okumalar...

Prof. Dr. Kemal BİRDİR

Turizm Fakültesi Dekan V.

MEÜ. TURİZM FAKÜLTESİ 4. SAYI HABER BÜLTENİ'ne Panodan ulaşabilirsiniz.

• 2018-02-06 13:29:57