Karma Metal Heykel Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencileri tarafından ‘Karma Metal Heykel Sergisi’ açıldı. 6 Şubat Salı günü açılışı yapılan sergiye; Heykel Bölüm Başkanı Prof. Melih Apa, Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Savaş Yıldırım, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sergide; Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Metin Şen ile Heykel Bölümü öğrencileri Selde Tuğba Ülkü, Eda Güneyli, Merve Çokluk, Özge Ölmezoğlu, Gülay Kurkutan, Evren Bulut, Tuğçe Bektaş, Uğurcan Aktokça,  Batuhan Cıbılı ve Gamze Kılıç’ın Metal Atölyesi dersi kapsamında yaptığı 23 eser yer aldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Galerisi’nde düzenlenen ‘Karma Metal Heykel Sergisi’ 9 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek.

Haberin videosuna ulaşmak için lütfen tıklayınız!

• 2018-02-13 15:27:23