Üşümüyorsak Sayenizde İsimli Film Gösterime Sunuldu

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ‘Mersin’in Sarıkamış Şehidi Torunlarını, Sarıkamış’ta Şehit Dedeleriyle Buluşturma’ projesi kapsamında ‘Üşümüyorsak Sayenizde’ isimli film, gösterime sunuldu.

Proje kapsamında Sarıkamış’ta bulunan Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Uzm. H. Mehmet Acar ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Gülten Acar tarafından hazırlanan filmin gösterimine; rektör yardımcıları Prof. Dr. Ali Kaya, Prof. Dr. Erol Yaşar, Genel Sekreter Vedat Güngör, öğretim elemanları, öğrenciler ve konuklar katıldı.

13 Şubat Salı günü Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Uzm. H. Mehmet Acar, “Sarıkamış’ta hissettiklerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Düzenlenen etkinlikler vesilesiyle yediden yetmişe katılan herkes Sarıkamış ruhunu hissetti. Aziz şehitlerimizi buradan bir kez daha anıyorum. Ruhları şad olsun. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı olmak üzere etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından Sarıkamış Şehidi torunu Nadir Altun, Sarıkamış Şehitlerine yazdığı şiiri okudu.

Etkinlik, hazırlanan filmin izlenmesiyle sona erdi.

• 2018-02-13 18:19:19