Öğrenciler Kan ve Kök Hücre Bağışında Bulundu

Sosyal Bilimler Yüksekokulu’nda Kızılay tarafından Kan Bağışlama etkinliği düzenlendi. 6 Mart Salı günü düzenlenen etkinliğe Sosyal Bilimler Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen etkinlikte görev alan Dr. Mustafa Kutlutürk “Kan ihtiyacı acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Kalabalık bir toplumuz ve insanların her an kana ihtiyacı olabiliyor. Biz üniversitelerde gönüllü ve duyarlı olan insanlarla görüşüp onlardan kan alıyoruz. Her şey gözetimimiz altında gerçekleşiyor. Korkmaları gereken hiçbir durum yok. Merak ettikleri her şeyi gelip sorabilir veya internet sitemizde inceleyebilirler” şeklinde konuştu.

Kan ve kök hücre bağışında bulunan öğretim elemanları ve öğrenciler ise kolay ve gözetim altında kan bağışında bulunduklarını belirterek Kızılay çalışanlarının her durumda yanlarında olduklarını ifade etti.

• 2018-03-06 13:10:11