“ Türkiye’de Tehlikeli Madde Uygulamaları ve Kombine Taşımacılık Eğitimi”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılığın Düzenlenmesi Genel Müdürü Cem Murat Yıldırım, üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Altan’ın katılımları ile 12 Nisan Perşembe günü “Türkiye’de Tehlikeli Madde Uygulamaları ve Kombine Taşımacılık Eğitimi” düzenlendi.

Lojistiğin bir bütün olduğunu, lojistiğin bir ülkenin lokomotifi olarak gördüğünü söyleyen Doç. Dr. Cemal Altan şunları ifade etti: “Tehlikeli maddelerin, tehlikeli atıkların taşınması ve bunların bertaraf edilmesi önemli konulardır. Çünkü en ufak bir atığın dışarı sızması bile milyonlarca canlının hayatına zarar verebilir.”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılığın Düzenlenmesi Genel Müdürü Cem Murat Yıldırım, Genel  Müdürlük hakkında kısaca bilgi vererek öğrencilere “Türkiye’de Tehlikeli Madde Uygulamaları ve Kombine Taşımacılık” konusunda eğitim verdi.

• 2018-04-13 10:39:27