Mali Mevzuat Eğitimi

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından mali mevzuat eğitimi düzenlendi.

08-11 Mayıs tarihleri arasında Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte; Mali Hizmetler Uzmanı Veysi Karamehmetoğlu tarafından "5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu", Mali Hizmetler Uzmanı Ömer Lütfi Özgüçük tarafından "Kamu Zararlarının Tahsiline İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik", Mali Hizmetler Uzmanı Beyhan Tunçsu tarafından "4734 sayılı Kamu İhale Kanunu" konularında üniversitemiz harcama birimlerine  yönelik eğitim verildi.

Eğitim sonunda konuşan Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsa Değirmenci, 2018 Eylül ayı içerisinde harcama birimlerinin ihtiyaçları doğrultusunda eğitimlere devam edilmesinin planlandığını ve eğitim konu başlıkları konusunda personel taleplerinin göz önünde bulundurulacağını kaydetti.

- Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-05-15 10:46:43