Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu’nda Mezuniyet ve Sergi Sevinci

Üniversitemiz Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni ve mezuniyet sergisi düzenledi.

Mezuniyet töreni 04 Haziran Pazartesi günü saat 15.00’de Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, Yüksekokul Müdürü Prof. Zeki Umay, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Günenç, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz, akademik ve idari personel ile mezunlar ve mezun yakınları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra üniversitemiz Konservatuvar öğrencisi İdil Olgar keman resitali verdi.

Törende söz alan Yüksekokul Müdürü Prof. Zeki Umay, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu akademisyenlerine maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür etti. Prof. Dr. Umay sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerle sadece bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmadınız aynı zamanda paylaşmayı ve topluma karşı görevlerini öğrettiniz ve onlar için yaşamları boyu örnek alacakları bir model oldunuz.”

Yüksekokul Müdürü Umay’dan sonra söz alan Takı Teknolojisi ve Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz ise Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu’nun ilk kuruluşundan başlayarak bugünkü modern olanaklara doğru uzanan sürecine dair bir sunum yaptı. Sunum sonrası mezun olmaya hak kazanan öğrencilere temsili diplomaları verildi.

Mezunların kep atmasıyla sona eren törenin ardından saat 16.00’da Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi Fuayesi'nde  mezuniyet sergisi açılışı gerçekleşti. Sergi 08 Haziran Cuma gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

-Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-06-07 10:54:45