Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Heyecanı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO), 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerini yeni yaşamlarına uğurladı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2’Nolu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine; Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Cemal Altan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

7 Haziran Perşembe günü düzenlenen tören; mezun olan öğrencilerin alanda yerlerini almalarının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Mezun olan öğrencilerine ithafen konuşan Prof. Dr. Altan, “Öğrenci arkadaşlarım 2 yılını burada doldurdu. Bundan sonraki yaşam buradan çok daha zor olacak. Engellerle, arbedelerle dolu bir yaşam sizleri ekliyor. Bu yaşamda zorlukların üstesinden gelebilmeniz için 3 temel ilkeye şiar edinmeniz gerek. Bunlardan ilki dürüst olmak, ikincisi vatan sevgisi, üçüncüsü ise azimli olmak. Hiçbir zaman azminizi, vatan sevginizi, dürüstlüğünüzü yitirmeyin.” sözlerine yer vererek, öğrencilerine gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Okulu birincilikle bitiren Görkem Göksu Kesmen, mezun olan arkadaşları ve kendisi adına yaptığı konuşmasında “Verilen hiçbir emeğin boşa çıkmadığını şuan burada bulunarak çok iyi anladım. Dünya, kendi emeğimizle kazandıklarımız var oldukça daha güzel bir yer haline gelecektir. Hocalarıma yolumuzu aydınlattıkları için, değerli ailelerimiz destekleriyle yanımızda oldukları için çok teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmalarının ardından, 24. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında birinci olan Sosyal Bilimler MYO erkek öğrenci futbol ve kadın öğrenci basketbol takımlarına kupaları takdim edildi.

Meslek Yüksekokulu birincisi Görkem Göksu Kesmen, ikincisi Nilay Tufan, üçüncüsü de Gülnaz Mavigöl oldu. Dereceye giren öğrencilere diplomaları Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Cemal Altan tarafından verildi.

Hocalarından temsili diplomalarını alan öğrenciler 10’uncu Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Resimler için lütfen tıklayınız.

Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-06-08 10:26:37