Üniversitemiz Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Mersin 2 No’lu Şube (Üniversite Şubesi) tarafından Çiftlikköy Kampüsü Vadi Restoranda iftar yemeği düzenlendi.

8 Haziran Cuma günü düzenlenen iftar yemeğine Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Yaşar ve Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı ile Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Memur-Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Eğitim-Bir-Sen Mersin 2 No’lu Şube Başkanı Öğr. Gör. Ömer Özbilen, üniversitemiz çalışanları ve aileleri katıldı.

Mersin Üniversitesi Mescit İmamı Duran Ali Şengün’ün Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan iftar yemeğinin ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, iftar yemeğinin düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programı organize eden Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şubesi’ne teşekkür etti.

Düzenlenen program Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Memur-Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik ve Eğitim-Bir-Sen Mersin 2 No’lu Şube Başkanı Öğr. Gör. Ömer Özbilen’in yaptığı konuşmalarla devam etti.

Konuşmaların ardından Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum tarafından Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya hediye takdim edilmesiyle program son buldu.

- Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-06-10 08:30:45