Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni

Üniversitemiz yöneticileri ve çalışanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende bir araya geldi.

13 Haziran Çarşamba günü Rektörlük fuayesinde düzenlenen tören, geniş bir katılım eşliğinde gerçekleşti. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Ali Kaya, Prof. Dr. Erol Yaşar ve Genel Sekreter Vedat Güngör ile üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

Herkesin iyi bir bayram geçirmesini dileyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, "Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile sevgili öğrencilerimizin ve mezunlarımızın Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla kutlarım. Milletimizin sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ederim." dedi.

Düzenlenen tören, üniversitemiz yöneticileri ile çalışanlarının bayramlaşmasıyla sona erdi.

- Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-06-13 14:43:41