Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunlarını 8 Haziran Cuma günü saat 18.00’de 2’Nolu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği törenle uğurladı.

Törene Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım, akademik ve idari personel ile mezunlar ve aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım: “Mezuniyet, geleceğe hazırlanmakla geçen bir dönemin sonu ve kazanımlarınızı kullanarak üretken olacağınız yeni bir yaşamın başlangıcıdır. Bugünden başlayarak yeni yaşamınızda yeni sorumluluklar üstlenecek, ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında, daha aydınlık bir geleceğe taşınması sürecinde Türk Milli Eğitim sisteminde belirleyici bir rol oynayacaksınız.” dedi. Doç. Dr. Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Bu süreçte sizlerden beklentimiz, yaşamınızın her döneminde bilimin ve aklın ışığında; evrensel değerlere sahip, eleştirel düşünme sistemini benimsemiş, ileri görüşlü, yaratıcı, farklı düşüncelere saygılı, milli ve manevi değerlere bağlı hoşgörülü bireyler olmanızdır."

Yüksekokul birincisi Seda İnan ise, ”Dört senelik maraton bitti. Ancak biz öğretmenler durmadan okumaya, öğrenmeye, kendimizi güncellemeye devam etmeliyiz. Türk aydınlarımızın da dediği gibi, Türkiye’nin okuyan insana ihtiyacı var, okumayana değil. Bunu bildiğim için devamlı okuyorum. Bu yüzden bizim için asıl maraton bundan sonra başlıyor.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tanıtım slaytı izlendi. Slayt gösteriminden sonra Meslek Yüksekokulu birincisi Seda İnan temsili diploma ve plaketini Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım’ın elinden aldı.

Hocalarından temsili diplomalarını aldıktan sonra Öğr. Gör. Nejat Çevirmeci eşliğinde Öğretmen Andını okuyan mezunlar, keplerini havaya atarak mezuniyeti kutladılar.

• 2018-06-13 15:13:01