Final Okullarından Rektörümüze Ziyaret

Mersin Final Okulları Kurucusu Yetkin Gürtaş ve okul yöneticileri Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret etti.

2 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Mersin Üniversitesi personeline yönelik eğitim indirimi yapılması dile getirildi.

Üniversitemiz Personeline İndirim

Mersin Final Okulları, Mersin Üniversitesi personelinin birinci derece yakını olan öğrencilere eğitim indirimi uygulayacak.

Mersin Final Okullarına kayıt yaptırmak isteyen Mersin Üniversitesi personel yakınları %30’a varan indirimlerden faydalanabilecek. Haziran ayı ücretleri baz alınarak uygulanacak olan indirimden faydalanmak isteyen personelin Mersin Üniversitesi’nde çalıştığına dair belge götürmesi yeterli olacak.

- Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-07-03 14:41:55