25. Uluslararası Adana Film Festivali’nden Öğrencimiz Ödülle Döndü

Üniversitemiz İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerimizden Müfit Güzel 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nden ödülle döndü.

Adana 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde gerçekleşen ödül törenine; Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, 25. Uluslararası Adana Film Festivali Direktörü İsmail Dikilitaş, yarışmaların jüri üyeleri, sinemacılar, öğrenciler, aileleri ve akademisyenler katıldı.

Törende ilk olarak 110 ülkeden 3 bin 111 başvurunun yapıldığı ve 45'inin ana jürinin önüne çıkmaya hak kazandığı Uluslararası Kısa Film Yarışması'nın ödülleri verildi. Ulusal öğrenci filmleri yarışmasına kurmaca, deneysel, canlandırma ve belgesel kategorisinde 200’e yakın film başvurdu. Bu filmler arasından 4 kategoride toplamda 28 film finalist olmaya hak kazandı.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Müfit Güzel, Yapım-Yönetim 3 dersi kapsamında çektiği ‘Cehman’ adlı kısa filmle En İyi Deneysel Film Kategorisinde ödüle layık görüldü. Öğrencimize ödülünü yapımcı Harika Uygur takdim etti.

• 2018-10-03 08:21:13