Üniversitemiz ile Tez Koop İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu toplu iş sözleşmesi imza töreninde bir araya geldi. 8 Şubat Cuma günü Rektörlük Binasında gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yaşar, Üniversitemiz Genel Sekreteri Vedat Güngör, Üniversitemiz Personel Daire Başkanı İsa Değirmenci ve işyeri temsilcileri katıldı.  Tez-Koop-İş Sendikası Haydar Özdemiroğlu’na ise Tez-Koop-İş Genel Sekreteri Hakan Bozkurt, Adana 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Oğuz ve sendika temsilcileri eşlik etti.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çalışanlarımız mutluysa biz de mutluyuz” dedi. Geçtiğimiz dört yıl boyunca her anlamda birçok zorluğu akademik ve idari personelin desteğiyle aşmayı başardıklarını, bu çabanın takdir edilmesinden onur duyduklarını ifade eden Prof. Dr. Çamsarı bundan sonraki süreçte de üniversitemiz ve ülkemiz yararına her türlü görevi kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı yeniden atanması dolayısıyla tebrik ederek sözlerine başlayan Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, ülkemizin ve üniversitelerimizin ekonomik yapısını gözeterek sendika üyelerinin de memnun olacağı bir toplu iş sözleşmesini imzalamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Özdemiroğlu, “Başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı olmak üzere bu süreçte katkısı olan herkese gösterdikleri çaba nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

• 2019-02-19 12:20:38