Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden Konser

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün katkılarıyla Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) tarafından konser düzenlendi. Konser, 06 Mart Çarşamba günü Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

6 Mart Çarşamba günü Üniversitemiz Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Altan, akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemizde konser vermekten duyduğu mutluluğu ifade eden MDOB kurucularından Orkestra Şefi Piyanist Ahad Asker; “Mersin Üniversitesi’nde konser vermekten son derece mutluyuz. Burada olmak bizleri çok mutlu etti. MDOB’nin kurucularından olmanın gururunu yaşıyorum. Sanatsız yaşamak mümkün değil. Biz sizler için varız. Desteklerinizi her zaman bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Konserde, ulusal eserlerin yanı sıra dünya klasiklerinden eserler de seslendirildi.

Sanatseverlerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen konser, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Altantarafından solistlere teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.

• 2019-03-07 11:33:59