Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Tekstil, Heykel, Resim, Grafik, Seramik ve  Üniversitemiz Sinema ve Televizyon bölümü öğretim elemanları tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

8 Mart Cuma günü, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda gerçekleşen açılışa, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Metin Şen, Doç. Ayşe Yüce, üniversitemiz öğretim elemanları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladığını ve bu sergiyi de kadınlara atfettiklerini belirten Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Ayşe Yüce, “Sergimiz, farklı ve özgün tekniklerden faydalanılarak yapılan 25 farklı eserden oluşuyor. Karışık teknik, akrilik, dokuma, gravür gibi farklı tekniklerden oluşan eserlerin yer aldığı sergimizi, 11 Mart Pazartesi gününe kadar sanatseverlerimiz ziyaret edebilir.’’ ifadelerini kullandı.

• 2019-03-09 13:23:44