Muaythai Sporcularımız Antalya’dan Madalyalarla Döndü

Üniversitemiz Muaythai sporcuları,  24 Şubat - 01 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya ‘da Türkiye Muaythai Federasyonu ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Koordinasyonunda, 52 Üniversite ve 350 sporcunun katılımı ile yapılan Türkiye Üniversiteler Muaythai Şampiyonası’ndan 2 gümüş 1 altın madalya ile döndü.

Üniversitemiz Takım İdarecisi Resul Çınkır ve Antrenör Güven Zencir yönetiminde 6 erkek, 3 kadın olmak üzere toplamda 9 sporcu ile şampiyonaya katılan takımımızda, 54 kiloda Burcu Karakış, 71 kiloda Cansu Sarı, gümüş madalya kazanırken, 57 kiloda ise İlknur Fındık altın madalya kazandı.

Üniversitemiz bu sonuçlarla, 52 Üniversitenin katıldığı Şampiyonada kadınlarda şampiyona üçüncülüğü kupasını da almış oldu.

• 2019-03-09 13:24:36