Üniversitemiz Mut Meslek Yüksekokulu’ndan Kariyer Günü Semineri

Mut Ticaret ve Sanayi Odası, Üniversitemiz Mut Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü işbirliğinde; "Kariyer Günü" semineri düzenlendi.

6 Mart Çarşamba günü Üniversitemiz Mut Meslek Yüksekokulu Seminer Salonunda gerçekleşen seminere, Üniversitemiz Mut Meslek Yüksekokul Müdürü Öğretim Göevlisi Kasım Pınar, SGK Mut Hizmet Merkezi Müdürü Osman Dere, İŞKUR Silifke Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Devecioğlu, Mut Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil Demir, Mut Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Devam, ile üniversitemiz akademik, idari personelleri ve öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında, SGK Mut Hizmet Merkezi Müdürü Osman Dere, SGK uygulamaları ve mevzuatı konusunda bilgiler paylaştı.

İŞKUR Silifke Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Devecioğlu ise, öğrencilerin iş hayatında ve iş başvurusu sırasında dikkat etmeleri gereken konularda ve iş başvurusu için özgeçmiş hazırlanması hususunda uyarılarda bulundu.

İŞKUR Silifke Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli Nurcan Ceylan da; İŞKUR'un iş arayanlar ile iş verenler arasında bir arayüz olduğunu ifade ederek bu çerçevede İŞKUR'a web ortamında kayıt olma ve İŞKUR web sayfasından iş ilanlarının takip edilmesi hususunda eğitici bilgiler verdi.

• 2019-03-12 15:20:27