Öğrencilerimiz Girişimciliği Oyunla Öğrendi

Üniversitemiz Genç Girişimci Merkezi diğer adıyla Girişim Limanı ev sahipliğinde 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen ''Oyun Tabanlı Girişimcilik Oyunu'' eğitimi ile öğrencilerimiz girişimciliği hem eğlenerek hem de takımlar halinde yarışarak öğrendiler. Eğitimde kullanılan İş'te Gençlik isimli masa oyunu, üniversite öğrencilerinin girişimciliği takımlar halinde araştırmaları, tartışmaları, eğlenmeleri ve birbirilerinden öğrenmeleri üzerine kurulu olarak dizayn edilen Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Eğitimin ardından değerlendirmelerde bulunan eğitmen Berat Ezel bu ve benzer yenilikçi yöntemler kullanılmasının ülkemizdeki gençlerin girişimci olmasına büyük katkı sağladığını kaydetti.

Söz konusu eğitim Üniversitemizin işbirliği bulunan SPARK isimli uluslararası sivil toplum kuruluşunun ve Yeniler öğrenci topluluğumuzun destekleri ile gerçekleşti. Etkinliğe Üniversitemizde eğitim gören Suriyeli öğrencilerimiz de katıldı.

• 2019-05-08 09:08:00