Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 9 Mayıs Perşembe günü Gülnar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Levent Son, öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Levent Son, Yüksekokulun yıl içerisindeki faaliyetleri ve gelecekteki hedefleri hakkında katılımcıları bilgilendirerek öğrencilere gelecekteki yaşamlarında iyi temennilerini iletti. Tören daha sonra Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen kep atma töreni ile sona erdi.

• 2019-05-10 16:40:37