Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz yöneticileri ve çalışanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

30 Mayıs Perşembe günü saat 15.00'te Rektörlük fuayesinde düzenlenen tören, geniş bir katılım eşliğinde gerçekleşti. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Ali Kaya, Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Danışmanlarımız  Prof. Dr. Murat Yakar, Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Genel Sekreter Vedat Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Koca ile Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Üniversitemizin akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın Ramazan Bayramını kutlayarak, "Milletimizin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini diler, Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ederim." dedi.

Düzenlenen tören, Üniversitemiz yöneticileri ile çalışanlarının bayramlaşması ile sona erdi.

Haber videosu için lütfen tıklayınız!

• 2019-05-31 15:50:18
  • 1942