Londra’da Düzenlenecek Olan Uluslararası Bitki Bilimi ve Moleküler Biyoloji Konferansı'na Üniversitemizden Doç. Dr. Bünyamin Demir Konuşmacı Olarak Davet Edildi

İsviçre, Mısır, Kanada, Amerika, Almanya, İngiltere, Venezuela, İtalya, İspanya, Brezilya, Avusturalya, Rusya, Japonya, Çin, Sudi Arabistan, Endonezya, Hindistan ve Afrika’dan katılımcıların yer aldığı ve Londra’da düzenlenecek olan Uluslararası Bitki Bilimi ve Moleküler Biyoloji Konferansı'na (GPMB 2019) Üniversitemizden Doç. Dr. Bünyamin Demir konuşmacı olarak davet edildi.

19-21 eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan GPMB 2019; bitki bilimi, bitki biyolojisi, bitki patolojisi, bitki fizyolojisi, bitki anatomisi, bitki genetiği, bitki ve çevre, toprak bilimleri, bitki beslenme, tarım bilimi, bitki biyokimyası, bitki biyoteknolojisi ve daha birçok ilginç konuyu kapsayan alanlarda önemli ve zamanında tartışmalar yaparak uluslararası araştırma topluluklarına kaynak olarak hizmet eden bir organizasyon.

Mısır, İngiltere, Amerika, Almanya, İspanya, Brezilyalı araştırmacılardan oluşan organizasyonun bilim komitesi tarafından davet edilen ve Biyosistem Mühendisliği alanında yapay zeka çalışmaları yürüten Doç. Dr. Demir, konferansta “Design of Artificial Neural Network Predictors for the Physical Properties of Fruits” başlıklı çalışmasını paylaşacaktır.

• 2019-06-19 15:07:01