Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Üniversitemizde Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü üyelerine yönelik teşekkür belgesi takdim töreni yapıldı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar ve Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü üyeleri katıldı.

16 Eylül Pazartesi günü Üniversitemiz Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende Üniversitemiz Kalite Yönetimi Koordinatörlüğünde Kalite Güvence Yönergesinin 7-2 Maddesi gereği 3 yılda bir yapılan üye değişimi için görev süreleri dolan ve Üniversitemizde TS-EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirmesinde emeği geçen Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü üyelerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgelerinin takdimini gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı görev süresi dolan üyelere  verdikleri hizmet nedeniyle teşekkür ederken Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü üyelerine de çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

• 2019-09-17 07:59:41