Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı.

19 Eylül Perşembe günü Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi A salonunda düzenlenen etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir, akademik ve idari personel ile Eğitim Fakültesi birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Eğitim Fakültesi hakkında bilgilendirme yapan Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir, öğrencilere Türkiye’nin en iyi eğitim fakültelerinden birinde eğitim alacaklarını belirtti. Konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine de değinen Prof. Dr. Özdemir fakülteyi yeni kazanan öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Açılış konuşmalarının ardından Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü'den Öğr. Gör. Sevginur Dölek fakültenin fiziki ve sosyal imkanları hakkında öğrencilere yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

• 2019-09-20 08:32:46