Aşçılık Programı Ekibimiz İstanbul Culinary Cup 2020'den Başarı ile Döndü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü


29 Şubat-1 Mart tarihlerinde Türkiye Aşçılar Derneği tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Culinary Cup 2020, profesyonel şefler ve öğrenciler olmak üzere birçok yarışmacıyı biraraya getirdi. Anamur Meslek Yüksekokulu, ilk mezunlarını bu dönem verecek olan aşçılık programı 2. sınıf öğrencilerinden Aleyna GÖKŞEN, Oğuz AYDIN Cem HORUZ adlı öğrencileriyle “Grand Prix Üniversiteler Arası” kategorisinde 18 üniversite ile yarışarak gümüş madalya ile geri döndü. Aynı programda 2. sınıf öğrencisi olan Nihat Eray VURAL adlı öğrencimiz de “Restoran Tatlı Tabağı” kategorisinde 40 kişi ile yarışarak bronz madalya kazandı.


  • 2020-04-01 12:46:21
  • 258

Actual News