Çamlıyayla Kaymakamı Muhammet Zencirli Kariyer Merkezimizi Ziyaret Etti

Çamlıyayla Kaymakamı Muhammet Zencirli,  Kariyer Merkezi’ni ziyaret ederek Merkez Müdürümüz Prof. Dr. İlhan Ege ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Çamlıyayla İlçe Kaymakamı Muhammet Zencirli, “İlimizdeki tüm üniversiteler ile ortak çalışma yapmak istemekteyiz. Mersin Üniversitesi, akademik imkânları ve tecrübesi ile önemli bir üniversitemiz. Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte öğrencilerimizin bu süreçte daha iyi bilgi sahibi olmaları için bir dizi ortak etkinlik ve proje yapmak arzusundayız. Ayrıca vatandaşlarımıza yönelikte çalışmalar yapmak istemekteyiz. Şu an birçok çalışma ve projelerimiz sürüyor fakat Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin deneyimi ile bize katkısı büyük olacaktır. Misafirperverlikleri ve bilgi paylaşımı için Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege’ye teşekkür ederim.” dedi.

Üniversitemiz Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege de Çamlıyayla İlçe Kaymakamı Muhammet Zencirli’nin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak tüm paydaşlarımızla öğrencilerin ve toplumun faydasına olan etkinlik ve projelerde yer almaya çalışıyoruz. Çamlıyayla’da güzel bir ilçemiz ve yaz döneminde nüfusu çok ciddi artıyor. Bu aydan sonra da ilçenin nüfusu artmaya başlıyor. Nisan-Haziran dönemi başta olmak üzere bir program dahilinde ortak çalışmalara başlayabiliriz. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın önem verdiği üniversitenin kent ile bütünleşmesi misyonu çerçevesinde bu ortak çalışmaları önemsiyoruz, elimizden gelen katkıyı da yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Toplantı, Prof. Dr. İlhan Ege’nin Çamlıyayla Kaymakamı Muhammet Zencirli’ye teşekkür belgesini ve “Yenilikçi Girişimcilik” kitabını takdim etmesiyle sona erdi.

• 2021-04-12 12:45:00