Üç Ders Sınav Başvuruları

Sosyal Bilimler MYO 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Üç Ders Sınavı Duyurusu

Üç ders sınavları 15-16 Eylül 2021 tarihlerinde yüz yüze yapılacak olup mezun durumda olup, stajını tamamlamış ve en fazla üç dersten  başarısız olan öğrenciler başvurabilir.

Haziran ayında yapılan üç ders sınavına girip başarısız olan öğrenciler Yaz dönemi üç ders sınavına başvuramamaktadır.

Üç ders sınavına yaz okulu veya staj teslimi sonucu mezun durumundaki öğrenciler başvurabilmektedir (En fazla üç başarısız ders olmalı).

Öğrencilerimizin üç derse girme koşulları incelendikten sonra 14 Eylül Salı günü (veya 13 Eylül Pazartesi akşamı)  üç derse girebilecek öğrenci listesi yayınlanacaktır. Bazı bölümlerin sınavı 15 Eylül, diğer bölümlerin ise 16 Eylül tarihinde yapılacaktır.

Dilekçe vermeyen öğrenci sınava giremez.

Sınav programı hazırlanacağı için 12 Eylül Pazar saat 23:59'a kadar gelen dilekçeleri kabul edeceğiz.

Covid 19 virüslü veya temaslı olan öğrencilerimiz bu durumlarını gösteren bir belge ile mail atarlarsa daha sonra sınava gireceklerdir. Bu yüzden karantina sürecinde olan öğrencilerimizin mutlaka bilgi vermeleri gerekmektedir. Öğrenciler okul binasına girişinde hes kodu kontrolü yapılarak sınava alınacaktır.

Dilekçede yer alan danışman ve bölüm başkanı adlarını yazmanız yeterlidir, imzalarına gerek yoktur.

Dilekçede yer alan Transkript (Not çizelgesi) belgesini eklemenize gerek yoktur.

Formda yer alan Bölüm, Program Ders Kodları, Ders Adları, öğrenci telefon, öğrenci adı-soyadı kısımları eksiksiz olacaktır. Aksi takdirde başvurunuz işleme alınmayacaktır.

Dilekçeler bölüm başkanlıkları tarafından eğitim öğretim yönetmeliğimize göre incelendikten sonra öğrencin sınava girip giremeyeceği belli olacaktır. O yüzden sınav tarihleri ile ilgili duyurularımızı takip etmeniz gerekmektedir.

Üç ders sınavı talep formu (form için tıklayınız)

MAİL ATABİLECEĞİNİZ BÖLÜM SEKRETERLİĞİ ADRESLERİ VE BÖLÜM SEKRETERİ BİLGİLERİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Eytiş Devim GÜL  Dahili: 0(324) 361 00 01/16924

Yönetim ve Organizasyon ( İşletme Yönetimi, Lojistik Programları)

yonetimsbmyo@mersin.edu.tr

Pazarlama Bölümü ( Pazarlama ve Reklamcılık Programı)