Yüksekokulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı 2.sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Gülhan ŞAHİN ATAŞ ve Öğr. Elm. Özge DEMİR eşliğinde, “Rezervasyon ve İleri İngilizce” dersleri kapsamında uygulama alanı olarak Ünlüselek Hotel’e ziyarette bulunmuşlardır.
8 Ekim 2026

Yüksekokulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı 2.sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Gülhan ŞAHİN ATAŞ ve Öğr. Elm. Özge DEMİR eşliğinde, “Rezervasyon ve İleri İngilizce” dersleri kapsamında uygulama alanı olarak Ünlüselek Hotel’e ziyarette bulunmuşlardır. Dersler kapsamında işletmelerin işleyişleri, işbirlikleri ve yabancı dilin hizmet sektöründeki önemi öğrencilere aktarılmıştır.
İşletme sahipleri Uzay Ünlüselek, Halil Ünlüselek, Genel Müdür Fahriye Temir’e ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.Fotoğraf Galerisi

