Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Günümüzde sektörlerin giderek yükselen standartlarını ve taleplerini karşılamak amacıyla oluşturulan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü altında "Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı" ile "Aşçılık Programı", öğrencilere turizm-eğlence ve diğer hizmet sektörlerine yönelik yönetim odaklı programlar sunmaktadır.
Yüksekokulumuz bünyesinde;
“Aşçılık Programı” 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında,
“Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı” 1995-1996 Eğitim ve Öğretim yılında faaliyete geçmiştir.
Programların öğrenim dili Türkçe ’dir. Öğrenim süresi 2 yıl (4 yarıyıl) olup, 2 yıllık eğitim-öğretim programını başarı ile tamamlayan öğrencilere ön lisans diploması verilmektedir. İngilizce hazırlık eğitimi isteğe bağlıdır.