Dersler

Dersler
BİMKodu Kodu Adı Teo. Uyg. Kredi AKTS
020002 FBE 502 FEN BİLİMLERİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ I 2 2 3 6
020003 FBE 503 FEN BİLİMLERİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ II 2 2 3 6
020010 FBE 506 BİLİMSEL ETİK 2 0 0 2
020011 FBE 507 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 2 0 0 2
020020 FBE 504 GELİŞİM VE ÖĞRENME 3 0 0 3
020021 FBE 505 ÖĞRETİMDE PLANLAMA VE DEĞERLENDİRME 3 2 0 4
020051 SEM YL SEMİNER ( YL ) 0 0 0 10
020071 SEM DR SEMİNER ( DR ) 0 0 0
02070001 GID 502 BİYOREAKTÖRLER 3 0 3 6
02070003 GID 506 GIDA ANALİZLERİ I 3 0 3 6
02070010 GID 517 BİYOKİMYA MÜHENDİSLİĞİ 3 0 3 6
02070013 GID 521 TAŞINIM OLAYLARI I 3 0 3 6
02070017 GID 528 KURUTMANIN TEMEL İLKELERİ 3 0 3 6
02070023 GID 536 GIDALARIN MÜHENDİSLİK ÖZELLİKLERİ - I 3 0 3 6
02070025 GID 538 GIDA ENDÜSTRİSİNDE ISIL İŞLEMLER 3 0 3 6
02070027 GID 540 GIDA REOLOJİSİ 3 0 3 6
02070029 GID 542 GIDALARIN DUYUSAL DEĞERLENDİRİLMELERİ 3 0 3 6
02070030 GID 543 İLERİ GIDA KİMYASI 3 0 3 6
02070031 GID 544 TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ 3 0 3 6
02070033 GID 546 KARBONHİDRAT KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ 3 0 3 6
02070034 GID 547 GIDALARDA SU AKTİVİTESİ VE SOĞURMA 3 0 3 6
02070036 GID 549 GIDALARDA PROTEİNLERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ 3 0 3 6
02070040 GID 553 ÜRÜN GELİŞTİRME 3 0 3 6
02070045 GID 558 BAL TEKNOLOJİSİ 3 0 3 6
Seçmeli Dersler(UAD)
BİMKodu Kodu Adı Teo. Uyg. Kredi AKTS
02070001 GID 801 UZMANLIK ALAN DERSİ 4 0 0
02070002 GID 802 UZMANLIK ALAN DERSİ 4 0 0

  •   GENEL
    •   İletişim
  • Birim Adres:
    Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 33343 Çiftlikköy, MERSİN
  • Birim Sekreterlik Tel:
    +90 324 361 00 01 / 6161
  • Birim Sekreterlik Faks:
    +90 324 361 00 32
  • Birim Sekreterlik e-mail: gida@mersin.edu.tr