Kalite
Birim Kalite Komisyonu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Program ve Müfredat Geliştirme Toplantısı
2024 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
Birim Hedefleri ve Gerçekleşme Düzeyleri
Geçmiş yıllara ait birim hedeflerine Turizm Fakültesi Ana sayfasındaki PANO bölümündeki Arşiv/Kalite/Kalite Hedefleri dosyasından ulaşabilirsiniz.
Programların Tercih Edilme Oranları
Mezun İzleme Raporu
Memnuniyet Anketleri
2023-2024 Akademik Personel Memnuniyet Anketi sonuçları
2023-2024 İdari Personel Memnuniyet Anketi Sonuçları
2023-2024 Öğrenci Memnuniyet Anketi Sonuçları
Genel memnuniyet anketi (öğrenci, akademik ve idari personel) uygulaması Üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülmekte olup geçmiş yıllara ait sonuçlara http://www.mersin.edu.tr/idari/kalite-komisyonu/memnuniyet-anketleri adresinden ulaşılabilir.