Birim Kalite Komisyonu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için tıklayınız. 

Program ve Müfredat Geliştirme Toplantısı için tıklayınız. 

Paydaş Danışman Kurulu için tıklayınız. 

2024 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu

İç değerlendirme raporu için tıklayınız. 

Birim Hedefleri ve Gerçekleşme Düzeyleri

Faaliyet Raporu için tıklayınız. 

Bölüm Kalite Hedefleri için tıklayınız.

Geçmiş yıllara ait birim hedeflerine Turizm Fakültesi Ana sayfasındaki PANO bölümündeki Arşiv/Kalite/Kalite Hedefleri dosyasından ulaşabilirsiniz.


Programların Tercih Edilme Oranları

İstatistikler için tıklayınız. 

Bölüm tercih edilme oranları için tıklayınız. 

Memnuniyet Anketleri

2023-2024 Akademik Personel Memnuniyet Anketi sonuçları için tıklayınız. 

2023-2024 İdari Personel Memnuniyet Anketi Sonuçları için tıklayınız. 

2023-2024 Öğrenci Memnuniyet Anketi Sonuçları için tıklayınız. 

Genel memnuniyet anketi (öğrenci, akademik ve idari personel) uygulaması Üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülmekte olup geçmiş yıllara ait sonuçlara  http://www.mersin.edu.tr/idari/kalite-komisyonu/memnuniyet-anketleri adresinden ulaşılabilir.


Genel Bilgi İçin

http://www.mersin.edu.tr/akademik/turizm-fakultesi/pano

  •   GENEL
    •   İletişim
  • Birim Adres:
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Fakültesi, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy Kampüsü, TR-33343, Mersin, Türkiye
  • Birim Sekreterlik Tel:
    +90 324 361 00 01 / 3962