Kalite

Birim Kalite Komisyonu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Program ve Müfredat Geliştirme Toplantısı


2024 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu

İç değerlendirme raporu


Birim Hedefleri ve Gerçekleşme Düzeyleri

Faaliyet Raporu

Kalite Hedefleri

Geçmiş yıllara ait birim hedeflerine Turizm Fakültesi Ana sayfasındaki PANO bölümündeki Arşiv/Kalite/Kalite Hedefleri dosyasından ulaşabilirsiniz.


Programların Tercih Edilme Oranları

İstatistikler


Mezun İzleme Raporu

Mezun İzleme Raporu


Memnuniyet Anketleri

2023-2024 Akademik Personel Memnuniyet Anketi sonuçları

2023-2024 İdari Personel Memnuniyet Anketi Sonuçları

2023-2024 Öğrenci Memnuniyet Anketi Sonuçları

Genel memnuniyet anketi (öğrenci, akademik ve idari personel) uygulaması Üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülmekte olup geçmiş yıllara ait sonuçlara  http://www.mersin.edu.tr/idari/kalite-komisyonu/memnuniyet-anketleri adresinden ulaşılabilir.


Genel Bilgi İçin

http://www.mersin.edu.tr/akademik/turizm-fakultesi/pano

  •   GENEL
    •   İletişim
  • Birim Adres:
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Fakültesi, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy Kampüsü, TR-33343, Mersin, Türkiye
  • Birim Sekreterlik Tel:
    +90 324 361 00 01 / 3962