Turizm Fakültesi’nde Avrupa Lezzetleri

slide background

International_Cooking1

slide background

International_Cooking2

slide background

International_Cooking3

slide background

International_Cooking4

slide background

Romanya Pasca

slide background

Romanya cozonac de Bucovına

slide background

Polonya Placki

slide background

Slovak bryndzove halusky

slide background

International_Cooking7


Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi bölümü, International Week kapsamında farklı ülkelerden üniversitemize gelen Erasmus koordinatörleri ile yemek etkinliği (International Cooking) düzenledi.

Yapılan etkinlikte farklı ülkelerden gelen Erasmus koordinatörleri, gastronomi ve mutfak sanatları öğrenicileri ile birlikte kendi ülkelerine özgü yemekleri pişirdiler.

Portekiz, Macar, Romen, Slovak, İtalyan, Bulgar ve Polonya mutfaklarının yemeklerinin pişirildiği etkinlikte Erasmus koordinatörleri eğlenceli vakit geçirdi.

Pişirilen yemeklerden bazıları;

Polonya- Placki

Macaristan - Lecsó

Slovakya - Bryndzove Halusky

Romanya - Cozonac de Bucovına, Pasca


  • 2016-05-16 16:11:18
  • 2599

Actual News