Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Bilgilendirme ve Deneyimlerin Paylaşımı Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından, Erasmus+ Avrupa Birliği Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor Programı Bilgilendirme ve Deneyimlerin Paylaşımı toplantısı gerçekleştirildi.

14 Ekim Pazartesi günü, Üniversitemiz Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda; Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Erasmus koordinatörü Doç. Dr. Mualla Yılmaz öncülüğünde 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında  Erasmus staj hareketliliği ile yurt dışına giden Hemşirelik Fakültesi'nden Öğr. Gör. Hilal Altundal, lisans öğrencileri Asena Sorver ile Gamze Türe öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Toplantı, soru cevap kısmının ardından son buldu.

• 2019-10-14 14:55:49

Actual News