MEÜ Eczacılık Fakültesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (mtso) İşbirliği Kapsamında Oluşturulan “mtso ile Sağlıklı Günler” Etkinliğinde Eczacılık ve Sağlık Alanında Online Seminerlerimizin Dördüncüsü Gerçekleşti

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü



MEÜ ECZACILIK FAKÜLTESİ İLE MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI (MTSO) İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA OLUŞTURULAN “MTSO İLE SAĞLIKLI GÜNLER” ETKİNLİĞİNDE ECZACILIK VE SAĞLIK ALANINDA ONLİNE SEMİNERLERİMİZİN DÖRDÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ.  

18 Haziran 2021 Perşembe günü saat 16:00’da COVID-19 tedbirleri kapsamında MTSO’nda görevli Ruhi AKKUZU’nun moderatörlüğünde çevrimiçi olarak düzenlenen seminerde, Eczacılık Fakültemiz Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Nafize Didem YÜKSEK’in "Probiyotikler ve Prebiyotikler” konulu seminer sunumu gerçekleşti. Sunumda; Probiyotiklerin ve Prebiyotiklerin tanımları-tarihçeleri, etki mekanizmaları, sınıflandırılmaları ve sağlık üzerine etkileri hakkında önemli ve aydınlatıcı bilgiler verildi. MTSO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seminer, katılımcıların soru-cevapları ile sona erdi.

 


  • 2021-06-26 09:48:42
  • 353

Actual News